Söderhof Catering

Söderhof AB grundades år 2000 och är idag ett väletablerat familjeföretag inom cateringbranschen som hjälper till att anordna tillställningar av alla olika slag. De levererar mat både till små och stora fester och har idag ett gott samarbete med Fatburen konferens som ligger i Södermalm. Där anordnar de dagligen skräddarsydda konferenspaket för både hel- och halvdagar. Ett konferenspaket kan innehålla allt från frukost, lunch och eftermiddagsfika till enbart kaffe- och fikaleveranser. All mat tillagas direkt i företagets egna cateringkök. Söderhof Catering har även ett mysigt café som ligger i anslutning till Fatburen. I caféet kan du njuta av en avslappnad fika eller en lättare lunch.

Söderhof Catering har en bred meny fylld av olika spännande kök som du kan välja bland. Det går alldeles utmärkt att välja rätter från olika bufféer för att skräddarsy sin egen meny. Välj mellan allt från italienska delikatesser som mozzarella till svenska läckerheter som laxpaté. Till julen kan du passa på att beställa en härlig julbuffé som innehåller allt från sill och Janssons frestelse till julknäcke och ischoklad. Maten levereras alltid vackert uppdukad på tjusiga engångsfat, om inget annat efterfrågats.

Är du ute efter mat till den kommande konferensen är Söderhof Catering ett utmärkt alternativ. De har lång erfarenhet av leverans av mat till både små och stora konferenser och är vana vid att leverera mat till allt från tio upp till trehundra personer. Konferensbeställningen kan bestå av en enkel fika eller varma nylagade måltider för att orka med en hel dag av viktiga möten.

Verksamma i: Stockholm

Telefon: 08-500 919 91

Adress:
Västgötagatan 2
118 27 Södermalm

Hemsida: Söderhof AB- Fullservice inom catering, konferens, fest och event

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *