Södermalm – ett ställe Catering

 Södermalm – ett ställe är ett företag som varit verksamt i Södermalm, Stockholm sedan år 2005. Företaget erbjuder bland annat catering till alla typer av festligheter. Beställ fantastiskt god mat från Södermalm – ett ställe för att skapa en oförglömlig tillställning tillsammans i trevligt sällskap. Södermalm – ett ställe är ett serviceinriktat företag med lång erfarenhet och ett imponerande kontaktnät. Företaget har som mål att alltid erbjuda det där lilla extra, vare sig det handlar om en en stor eller liten fest. De hjälper gärna till att ordna större arrangemang och ser till att du och dina gäster får uppleva en kväll som ni sent kommer att glömma.

Bland menyerna hittar du ett fantastiskt urval av spännande förrätter, varmrätter och desserter. Du hittar även ett flertal genomtänkta bufféer samt välkomponerade bröllops- och studentmenyer. I buffélistan hittar du rätter från världens alla hörn – Sverige, Grekland, Italien, Mellanöstern, Asien och USA. Dessutom hittar du en läcker vegetarisk buffé samt ett budgetalternativ. Den beställda maten levereras alltid till önskad plats.

Förutom maten kan Södermalm – ett ställe hjälpa dig att ordna en festlokal för din tillställning. Förklara bara vilken typ av lokal du är ute efter så hjälper företaget dig att hitta rätt plats. De erbjuder dessutom personal för dig som önskar professionell hjälp under festen. Via företaget kan du inte bara hyra serveringspersonal, utan även buffépersonal, kock och bartender. Är du i behov av porslin kan du även boka det genom Södermalm – ett ställe. De hyr ut allt från tallrikar och assietter till bestick, olika typer av glas, kaffekoppar och pappersservetter.

Verksamma i: Stockholm

Telefon: 08-714 03 61

Adress:

Väsgötagatan 4
118 27 Stockholm

Hemsida: Ett Ställe på Södermalm AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *