Catering Solna

Traditionellt och nytt i smakfull meny

För att hitta intressant och innovativ mat till sin fest i Solna kan man behöva leta i allsköns menyer och på hemsidor från diverse matintresserade. Alternativet till detta är att kontakta något av alla de företag i Solna som erbjuder catering och alla tjänster som kopplas till detta. Inte sällan kan man hitta cateringföretag som lagt kraft på att ta fram menyer och kryddor som överbygger traditionella smaker och binder det gamla med det nya. Syltade kantareller, fruktspett, texturskillnader och nya sätt att använda den mat som införskaffats är bara några av de moderna alternativen som finns att välja bland. Självklart kan du också alltid finna traditionella rätter som västerbotten-paj, ostar, potatissallad och fiskrätter. När du bokar catering i Solna har du möjlighet att få just den mat du helst av allt vill bjuda på. Detta utan att själv behöva laga något från menyn! Detta är en av orsakerna till att allt fler personer väljer att överlåta komponering och tillagning åt den som verkligen är proffs på området. Har du inte tid, lust eller kunskap för att ordna mat för fest och storslagna fester, är catering i Solna ett alternativ som hjälper dig att lyckas med vad du önskar!

Dryck till mat och kaffe

När man bjuder till fest är dryck en central ingrediens. Tänk på att rådfråga de som tar hand om er catering i Solna för att maten och drycken skall passa så bra som möjligt. Det är ofta trevligt att ha en välkomstdrink när gästerna kommer. Till denna, som ofta är champagne eller cava, är det bra att bjuda på någonting litet att äta. Mindre plockmat eller färdiga snittar är uppskattat och kan lätt beställas från de som tar hand om catering.

Till maten är det vin och öl som ofta förväntas. Se till att välja ut öl som inte är för sött men inte heller för mycket humle. Beskt öl är bättre för nattmat eller efter maten. En lager med dynamik och kraftig smak är utomordentligt till grillade rätter medan en ljusare och mild variant kan passa bättre för paj och sallad. Det är helt och hållet upp till värden och värdinnan att välja ut rätt dryck till maten. Ändå kan det vara bra att inte gå allt för långt bort från vad som förväntas. Alternativt kan man se till att ha olika alternativ för att gästerna skall kunna välja det som passar bäst för dem.

Efter maten är det kaffe och kakor som gäller! Se till att ha någonting gott att dricka till kaffet, som cognac eller whiskey. Ett sötare dessertvin kan ofta uppskattas. Vill du servera dessertvin kan det vara bra att även servera lite frukt och ost. Portvin och lagrade ostar är en klassiker som inte går att tröttna på! Diskutera med företaget ni kontaktat för catering i Solna och se vad de kan erbjuda i fråga om ost och vin.

Inbjudningskort

Att skicka ut inbjudningskort till de man vill bjuda in till festen, är inte bara trevligt utan fyller också en viktig funktion. Det ger dig möjlighet att få reda på allt som rör gästernas önskemål vad gäller maten. Dessutom kan du bättre avgöra vad kostnaderna blir och hur mycket ni vill ta hjälp av de inom catering i Solna. Att vara ute i allt för god tid kan ställa till problem ifall man har svårt att planera för långt framåt. Dock är det bra om man kan skicka ut korten ett par veckor i förväg. Det ger er alla möjligheter att anpassa och förändra stil på kalaset om det skulle behövas. Samtidigt kan ni lättare bjuda in ytterligare gäster om det skulle finnas utrymme för detta. Här finns cateringsida om stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *