Catering för företagsfester

Håller du på att planera ett evenemang för ditt företag? Står du i valet och kvalet mellan att arrangera en kick-off, en konferens eller helt enkelt bara en trevlig dag fylld med god mat och dryck? Då kan det vara en god idé att anlita ett företag som specialiserar sig på catering till företag för att få den bästa möjliga upplevelsen. Dessa typer av företag har ofta en lång erfarenhet och har vari med om de flesta typerna av event för företag. Det viktigaste när du planerar ett evenemang som detta är att du är tydlig med vad du behöver i form av mat, dryck, underhållning och vilken typ av servering som behövs.

Det finns en del olika typer av företag som arbetar med catering mot företag speciellt. Det allra enklaste alternativet är kanske att bara anlita servitörer som får servera på middagen och för att göra det extra smidigt och enkelt bör man kombinera detta med att samma företag även är ansvarigt för själva matlagningen och även städar efter måltiden.

Om det är så att ni vill anordna vissa typer av äventyr, lekar eller andra typer av aktiviteter som är vanliga vid event för företag, är de flesta cateringfirmor väldigt anpassningsbara. Många har stor erfarenhet av att ordna aktiviteter vid sidan om catering och kan hjälpa till med den biten.

Man kan antingen välja att ha sitt evenemang på en viss plats eller i en viss lokal, men en annan vanlig lösning är också att helt enkelt få lunch eller annan betjäning serverad direkt till kontoret. Detta är en lösning som används av många företag idag. Det sker inte bara för evenemang, utan även på daglig basis är det vanligt att man som en del av förmåner för de anställda kan erbjuda lunch levererad till kontoret. På detta vis kan man lösa lunchmöten och konferenser på kontoret utan att behöva boka bord någonstans eller leta efter en plats att hålla till.

Färdiglagad, högkvalitativ mat direkt till arbetsplatsen är en typ av catering som utförs av många företag. Tjänsten uppskattas av de flesta anställda liksom av besökare och kunder. Ofta kan man diskutera sig fram till en fördelaktig lösning prismässigt med denna typ av tjänst. Är ni ett stort företag blir det oftast lättare att få en ”mängdrabatt”. Ett bra tips är att alltid jämföra olika cateringfirmor och utvärdera olika alternativ samt omdömen från tidigare kunder. Då kan ni känna er säkra på att ni anlitar ett bra företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *