Matsällskapet

Matsällskapet levererar catering som inte bara smakar gott utan som även är en fröjd för ditt öga. De strävar ständigt efter att hålla en hög kvalitet på maten de producerar. För att få maten att se god ut och smaka riktigt gott, lägger Matsällskapets kockar ner mycket tid på att sätta ihop sina menyer med omsorg och även på att planera upplägg.

Hos Matsällskapet kan du välja från ett brett urval av rätter till ditt evenemang. Du kan beställa härliga och varierande bufféer, desserter, perfekt plockmat till mingelfesten eller så komponerar du en helt egen meny. Det går självklart att få specialkost om det finns någon på tillställningen som kanske är allergisk mot någon specifik råvara. På Matsällskapets utsökta buffémeny hittar du allt från olika typer av kött, kyckling eller fisk till goda pajer serverade med säsongens grönsaker tillagade på diverse vis.

Bufféerna har oftast världsdelsteman. Vad sägs om en buffé med temat Mexiko eller Libanon? Allt är möjligt när det kommer till denna cateringfirma. Behöver du hjälp att hitta lokaler och kanske ha professionella servitörer på plats? Det ordnar Matsällskapet på studs, de har all typ av personal du kan tänkas behöva.

När du beställer mat från Matsällskapet kan du vara säker på att du får den fräscha maten upplagd på vackra fat och skålar. Maten är tillagad med kärlek av företagets duktiga kockar som gärna sätter säsongens råvaror i centrum. Allt för att du som kund ska få det allra bästa!

Verksamma i: Solna

Telefon: 08-660 57 55

Adress: Bockholmsvägen 1, Solna

Hemsida: Catering Stockholm, bra catering, konferens och festvåning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *