Cateringfabriken

På Cateringfabriken jobbar personalen enbart med härligt färska och fräscha råvaror. De som arbetar där har flerårig erfarenhet från restaurangbranschen och är experter inom sitt område. De håller mycket bra priser och är konkurrenskraftiga både prismässigt och kvalitetsmässigt. Vill man som kund ha skräddarsydda arrangemang ordnar de detta utan problem.

Cateringfabriken erbjuder sina kunder alltifrån härliga bufféer till kreativa färdiga menyer som passar de flesta. Du kan också få vegetariska alternativ om du så vill, de har något som faller de flesta i smaken.

Det är lätt att beställa mat från Cateringfabriken. Du fyller helt enkelt i deras beställningsformulär på hemsidan och mailar det till dem. De i sin tur mailar sedan tillbaka en offert som du som kund får godkänna.  Det krävs att man beställer två dagar innan man behöver själva cateringservicen. Detsamma gäller för avbokningar, två dagar innan är det helt kostnadsfri avbokning. Som privatperson betalar man enklast kontant vid leverans medan företag kan faktureras om så önskas.

Alla tjänster som Cateringfabriken erbjuder är flexibla. Antingen hämtar man maten själv eller så kan den levereras mot en kostnad. Engångsfat ingår, vill man ha porslin går detta självklart att ordna. De kan även hjälpa till med att boka lokal och bistå med serveringspersonal om detta behövs.

Deras krav för minsta beställning är för 15 personer eller 2000 kronor exklusive moms. Hemsidan är enkel att navigera på och företaget är enkelt att nå då de erbjuder både kontorsnummer och mobil-/journummer. Allt för att du som kund ska känna att din beställning är i trygga händer.

Verksamma i: Stockholm

Telefon: 08- 464 80 90 eller 0738-52 14 11

Adress:
Cateringfabriken
Ringvägen 6
117 26 STOCKHOLM

Hemsida: Cateringfabriken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *