Pielen Catering

Pielen Catering som ligger i Nacka bedriver catering i Stockholm med omnejd för både privatpersoner, företag och föreningar. De erbjuder diverse olika menyer som går att anpassa precis efter hur du vill ha det. Du kan välja mellan allt från cocktailmottagning till diverse olika rätter. Förrätter bestående av härligt mustiga soppor och huvudrätter med teman fisk, fågel, kött eller vegetariskt gör att du har gott om rätter att välja på. För de som vill prova något nytt erbjuder de även vinprovning vilket ger en härlig och proffsig start på din tillställning.

De kockar som arbetar på Pielen Catering har gedigen erfarenhet och de har alla arbetat på fina hotell såsom Grand och Sheraton. Detta färgar av sig på den utmärkta maten som de erbjuder. Vill du få maten utkörd till din tillställning går detta självklart att ordna mot en avgift. De är flexibla och löser det mesta! Du betalar kontakt eller mot faktura, vilket du väljer är helt upp till dig som kund.

Pielen Catering har ett stort nätverk och de ordnar allt det du som kund behöver och önskar. De kan boka in artister, hyra ut tält eller ordna med lokal. Vill du kan de även ordna med serveringspersonal vilket gör ditt jobb lite lättare som festarrangör. De erbjuder även helt kostnadsfri rådgivning inför din tillställning när du beställer från dem. Om man hyr porslin att servera maten på då ingår såklart diskning i priset, enklare än så blir det inte. Du kan ta hand om dina gäster och njuta av kvällen!

Verksamma i: Stockholm

Telefon: 08-758 76 44

Adress:
Tranbärsvägen 12
133 34 Saltsjöbaden

Hemsida: Catering Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *