Catering Kungsholmen

Mat, lokal och service – allt i ett

Oavsett om det handlar om en företagsfest, ett bröllop, ett studentfirande eller något annat kalas så är det man bjuder på centralt. Fest och mat hör samman och det är därför kanske den absolut viktigaste punkten i festplaneringen, mat och självklart en passande lokal att servera den i. Många väljer att beställa festmaten från något cateringföretag och genom företagets kontakter även hyra in sig på en passande lokal. Många cateringföretag erbjuder nämligen den möjligheten vilket gör det smidigt för kunden att få hjälp med de två viktigaste punkterna inför festen. Många cateringfirmor har egna lokaler där de driver sina restauranger, andra samarbetar med fastighetsägare som ger dem tillgång till vackra lokaler. Och det finns många företag som ägnar sig åt att laga och leverera mat. Ser man exempelvis till catering på Kungsholmen så finns det drygt ett 100-tal företag som leverera mat till området, vilket ger dig som kund stora valmöjligheter. Eftersom att det är billigare att beställa flera tjänster från ett och samma företag, istället för att använda sig av flera olika leverantörer, kan det verkligen rekommenderas att man tittar efter cateringfirmor som erbjuder samtliga tjänster som man behöver för att anordna en lyckad fest.

Maten

När det kommer till val av meny så finns det stora möjligheter för dig att skapa din helt egna meny som företagets kockar lagar till dig och dina gäster. Många av cateringföretagen har även färdiga menyförslag där du kan få inspiration till din egen komponerade meny eller helt enkelt välja deras förslag direkt. Fördelen med de färdiga menyerna som man presenterar på hemsidan är att man som kund ges en direkt prisuppfattning som man kan utgå ifrån när man bestämmer budgeten för festen. Givetvis kan man även höra sig för med kockarna om de har några tips kring vad som skulle passa det tema man valt för kvällen och tillsammans diskutera sig fram till en meny. Mat från världens alla hörn går att beställa via catering på Kungsholmen och givetvis kan man både beställa större middagar med flera rätter, frukost, lunch och enklare tilltugg till mingeltillställningen. Du har även möjlighet att beställa specialkost och vegetariska rätter för de gäster som inte äter enligt den meny som man bestämt sig för.

Lokalen

En passande lokal är givetvis för en lyckad fest. Lokalen ska rymma sällskapet, ha den teknik som krävs för underhållningen, ha tillräckligt med toaletter och även goda förvaringsutrymmen för den mat som ska serveras. Saknar man egen lokal för det sällskap som man bjudit finns ofta möjligheten att via cateringfirman hyra in sig på deras eller deras samarbetspartners lokaler. Beställer man catering på Kungsholmen kan man få tag i fantastiska lokaler, stora festvåningar, vackra båtar och mysiga restauranger finns nämligen att tillgå. Genom att beställa flera tjänster från ett och samma företag kommer man billigare undan och det är givetvis värt att se efter om cateringföretaget även hyr ut lokaler om man är i behov av det.

Servicen

Många företag inom cateringbranschen erbjuder förutom mat och uthyrning av lokal även andra tjänster, där bland annat hyr många ut serveringspersonal, bartenders, porslin och bestick och hjälper även till med dekoration och att hitta passande underhållning för festen. Som kund kan du alltså välja mellan att endast beställa maten och ordna med resten på egenhand eller välja att beställa hela paketet vilket gör att du luta dig tillbaka och njuta av kvällen. Genom att skicka prisförfrågan till ett större antal företag kommer du förmodligen att hitta rätt catering som passar både din smak och din plånbok. Konkurrensen är stor vilket betyder att kvalitén höjts medan kostnaden sänkts, som kund har du alla förutsättningar att hitta rätt.

Gå till sidan om catering i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *