Bromma Deli

De som driver Bromma Deli har 30 års erfarenhet av branschen och har innan cateringservice ägt restauranger och vet därför hur ett lyckat koncept ser ut. De använder alltid färska råvaror och planerar och komponerar en meny som passar just dig. Många kan laga mat men att få ihop en komplett meny till en stor fest eller sammankomst är inte alltid helt lätt.

Catering från Bromma Deli anpassas helt efter kundernas önskemål. Om det finns personer i sällskapet som inte tål vissa råvaror har de alltid alternativ som passar för detta. Här har ni ett flertal kockar som har lång erfarenhet och därför levererar bästa möjliga mat för allt från stora företagsfester och privata fester till mingelpartyn. Då Bromma Deli har så pass lång erfarenhet av branschen har de också utvecklat rutiner för sitt arbete som gör att de snabbt och smidigt levererar din cateringmat med ett bra resultat.

Vid tillställningar där du som kund har hyrt en lokal med ett storkök kan Bromma Deli ha sina kockar på plats om så önskas. På så sätt kan de servera maten direkt från grytorna vilket gör att tillställningen ser riktigt proffsig ut. Om du istället har en vanlig lokal kan maten köras ut i värmeskåp, allt för att du som kund ska få mat av allra bästa kvalité.

Företaget kan även vid behov bistå med allt porslin som behövs. Minsta beställning ligger på 10 portioner av en specifik meny och de har fri leverans vid vilken tidpunkt du vill.

Verksamma i: Bromma

Telefon: 073-407 1525

Adress:
Wergelandsgatan 14
168 48 Bromma

Hemsida: Catering i Stockholm – Bromma deli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *