Catering Lidingö

Söker du catering i Lidingö? När man bjuder in till fest är det viktigt att ha allting klart från start. Många gånger kan det bli svårt med planeringen och inte minst vad gäller maten. Det finns många som behöver specialkost eller har önskemål om vad som bör finnas på bordet. Detta gör att man på sätt och vis behöver vara kock för att kunna tillgodose alla önskemål. Allt fler väljer istället att låta företag inom catering ta hand om meny och matlagning. Söker man catering på Lidingö har man en hel del alternativ att välja bland. Det är bra om man är ute i god tid för att de man helst vill anlita skall hinna med allt som krävs. Som rekommendation till den som vill ordna kalas har vi tagit fram en lathund. Följer ni denna kan ni räkna med att ha all tänkbar tid över till val av lokal, transporter, underhållning och mingel. Catering i vacker miljö på Lidingö.

Att boka in catering från Lidingö

I syfte att göra det enkelt och smidigt för dig som vill anordna en härlig tillställning för vänner, släkt, grannar och bekanta, rekommenderar vi att du utgår från denna sida. Självklart ser fester ut på olika sätt och med olika syften, men vi kommer försöka täcka in allt det som vi anser vara viktigt för en härlig kväll.

 • Inbjudningar
  Det finns en hel del fördelar med att skicka ut inbjudningskort i tid. Det ger er möjlighet att beställa rätt mängd kost och dryck, samt indikerar om den festlokal ni tänkt er kommer att vara tillräcklig. Vill ni ha en opretentiös tillställning med plockmat i grönskan ställs betydligt mindre krav än om det är underhållning och middag som är aktuellt. Oavsett hur ni skickar ut inbjudningskort är det bra att låta människor OSA. Skulle ni behöva ändra planeringen utifrån det gensvar ni får, kan det vara bra att ha gott om tid.
 • Alternativ mat
  Även de bästa av cateringverksamheter behöver framförhållning. Det är viktigt att man ger möjlighet att lyckas för de som skall hitta meny och färdigställa mat för dina gäster. Ett enkelt krav är att känna till vad gästerna äter och hur mycket speciell mat som behöver ordnas. Ett sätt att få reda på det man behöver meddela den som ordnar catering på Lidingö, är att fråga vid inbjudning. När man svarar på inbjudningskortet kan man även ange ifall man vill ha speciell mat. Vanligt är att gäster är vegetarianer, laktosintoleranta, undviker gluten eller har allergier mot vissa ingredienser. När du hör av dig till ditt cateringföretag på Lidingö, kan det vara bra att boka några portioner extra ifall det kommer fler än man tänkt.
 • Buffé eller traditionell middag?
  När man skall planera festen behöver man tidigt bestämma sig för vilken typ av festlighet man skall bjuda in till. Är det ”öppet hus” som är aktuellt, är matfrågan ganska enkel. Gästerna kan fritt välja bland maten på bordet. Detta hjälper inte för den med stor allergi, men för många är detta praktiskt och enkelt. Se till att ha sittplatser och gott om dryck när gästerna minglar.
 • Disk
  Kanske har ni bokat en festlokal som behöver göras fin inför nästa kund? De som arbetar med catering i området kring Lidingö har ofta möjlighet att ta hand om allt som rör mat. Detta gäller även för servering, disk, matlagning och transport av tallrikar och glas. Var noga i kontakten med ditt cateringföretag så ni är överens om vad som önskas.

Vi hoppas du hittar rätt catering för din fest och önskar er en trevlig och skön kväll tillsammans med era gäster. För vidare information kan de se efter catering i just detta område. Lycka till 🙂

Här finns ytterligare information om catering i stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *