Catering till företagslunchen

Många företag, både större och mindre, väljer idag att beställa in sin lunch från en cateringfirma. Anledningarna till att anlita en cateringfirma kan vara många. Kanske finns det inget kök tillgängligt på arbetsplatsen eller så räcker inte tiden till att kila iväg för att äta lunch ute? Genom en cateringfirma får du den nylagade varma lunchen serverad på utsatt tid, vilket ger dig möjligheten att koppla av och njuta av din lunchrast.

Många cateringfirmor har specialiserat sig på just företagsluncher och har ett imponerande utbud av härliga hälsosamma måltider som passar de flesta smaker. Beroende på vilken cateringfirma du beställer din mat från kan du välja bland allt från svensk husmanskost och fräscha sallader till medelhavsinspirerade rätter och sushi. Kom överens med kollegorna vilken typ av mat ni vill ha och gör en beställning tillsammans. Cateringfirmor som specialiserar sig på företagsluncher vet hur viktigt det är att hålla den utsatta tiden. De är därför experter på att leverera maten precis när det är dags för att gå på lunchrast.

En del företag väljer att endast beställa mat från cateringfirmor vid speciella tillfällen såsom olika firanden eller vid viktiga möten och konferenser. Inför konferensen kan du göra en heldagsbeställning med allt från frukost till lunch och eftermiddagsfika från ett och samma cateringföretag. Detta underlättar din planering och ger dig möjligheten att fokusera på det viktiga. Att alla är mätta och belåtna under konferensdagen har utan tvekan sina fördelar. Att kunna fylla på energi med en kopp kaffe eller eftermiddagssmörgås hjälper till att hålla koncentrationen uppe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *