Fleur de lis

Fleur de lis är ett företag i Stockholm som erbjuder catering, festlokal och take-away. Grundaren av företaget heter Henrik Andersson och han har en vision om att kunna erbjuda sina kunder högkvalitativ mat till rimliga priser. Företaget har en franskinspirerad inriktning och i menyerna hittar du allt från traditionella franska delikatesser till utsökta kompletta rätter. Fleur de lis levererar catering till alla typer av fester. De har bland annat hjälpt till att anordna dop, födelsedagar, fina middagar, bröllopsfester och företagsevenemang.

Fleur de lis har ett brett utbud med allt från lättare luncher till festliga middagsrätter. Kunderna kan välja mellan färdiga läckra menyer eller plocka ihop en egen specialmeny. I listan finner du bland annat olika sorters smörgåstårtor och snittar som passar utmärkt till studentfirandet eller dopet. Fleur de lis hjälper gärna till att anordna helheltsarrangemang för dig som är i behov av en festfixare. Företaget ordnar med allt från mat och dryck till lokal och mycket mer för att du och dina gäster ska kunna njuta av en oförglömlig fest.

Fleur de lis erbjuder så mycket mer än bara catering och är därför det perfekta alternativet för dig som har ett intresse för mat och dryck. Den som är matintresserad kan passa på att gå på matlagningskurs och lära sig en massa spännande matkonster medan vinfantasten kan boka in sig på vinprovning. Dessa aktiviteter passar perfekt som present till någon du tycker extra mycket om. Tillsammans med Henrik och Fleur de lis får du garanterat en upplevelse du sent kommer att glömma!

Verksamma i: Stockholm

Telefon: 08-662 89 99

Adress:
Sjöviksvägen 70
117 59 Stockholm

Hemsida: Om Fleur de lis: Catering, festlokal, Stockholm, Liljeholmen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *