Westers catering

Westers är en av Stockholms största leverantörer till event med ett stort eget cateringkök. Verksamheten startade redan 1988 när tre bröder startade Westers Fisk i Stockholm. De specialiserade sig på unika råvaror och aktiviteter såsom skaldjurskokning. Utifrån detta koncept startade de så småningom en cateringverksamhet som nu även inkluderar en restaurang, ett café och flera festlokaler.

Förutom catering erbjuder de en skräddarsydd eventplaneringshjälp som tar hand om allt från temaidéer till roliga aktiviteter som gör festen minnesvärd. Vid behov kan de tillhandahålla både bestick och linnedukar såväl som bordsdekor i form av blommor och menyskyltar som gör eventet mer stämningsfullt. Tidigare event de arrangerat är bland annat en galamiddag på Münchenbryggeriet och ett ”himmel och helvet”-inspirerat arrangemang.

I det stora cateringköket provsmakar Westers menyer och experimenterar ständigt med nya rätter. Köket leds av köksmästaren Christian Sundberg som har erfarenhet från ett flertal framstående krogar och restauranger. Westers har en stor stående meny med ett fokus på skandinaviska ingredienser även om menyn också influeras av matkulturer från resten av världen. De har även ett antal olika menyer som varierar efter säsong och månad. Denna matfilosofi kallar de Modern Europé – Back to Basic.

Minimibeställningen är tio personer per rätt och beställningen ska läggas senast tre arbetsdagar innan leverans. Beställningar går att hämta direkt från deras kök på Liljeholmen. De kan också levereras direkt till festen mot en avgift. Köket har inte öppet på helger eller helgdagar men vissa undantag kan göras.

Verksamma i: hela Stockholm.

Telefon: 08-744 30 60

Adress:
Årstaängsvägen 31 H
117 43 Stockholm

Hemsida: Westers – Event Stockholm, Catering Stockholm, Lokaler Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *