Venue Catering

Venue Catering har varit verksamma i över tio år och levererar mat till både små och stora tillställningar. Cateringfirman har en bred meny och ordnar allt från cocktailtilltugg till stora festbufféer. På Venue Catering är man måna om att uppfylla kundens önskemål och gör allt för att festen eller middagsbjudningen ska bli komplett med högklassig mat tillagad av fantastiska färska råvaror. Företaget erbjuder sina kunder högsta kvalitet inom alla områden – planering, tillagning och leverans.

Kocken Patrik tänker mycket på detaljerna och siktar alltid på att tillaga rätter som ger en ”wow”-känsla. I menyn hittar du alltifrån svensk traditionell husmanskost till viltkött och medelhavsinspirerade rätter. Venue Catering har flera populära välkomponerade bufféer som du kan välja bland såsom ”Venue klassiker” och ”I goda vänners sällskap” som passar till de flesta tillfällen. Dessutom har de specialutformade bufféer för speciella tillfällen som studentfiranden. För att komponera din egna meny kan du kika på menyerna över tilltugg, förrätter, varmrätter och desserter som finns listade på hemsidan. All mat som tillagas av Venue Catering är genuin och hemlagad från grunden.

Venue Catering tar emot beställningar för allt mellan sex personer till trehundra buffégäster. Är du i behov av serveringspersonal till festen kan du boka det direkt via Venue Catering. Med sin långa erfarenhet och breda kunskap ser Venue Catering alltid till att göra din fest oförglömlig. Maten serveras alltid nylagad och varm och det enda du och dina gäster behöver göra är att njuta av de utsökta rätterna och det goda sällskapet. Festen kan inte bli annat än lyckad!

Verksamma i: Stockholm

Telefon: 0701-45 56 54

Adress:
Tysta gatan 18
1115 20 Stockholm

Hemsida: Venue Catering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *