Skafferiet

Skafferiet startade 1989 och har under åren utvecklats till ett stort cateringföretag. Företaget anordnar bland annat festarrangemang och event, middagar, bröllop, helgrillat, lunchbeställningar och annorlunda temafester – allt efter kundernas önskemål och idéer.

Idag finns man i Finntorp centrum i Nacka. Köket är godkänt för både restaurang och cateringverksamhet och företaget har plats för 120 gäster i sina egna lokaler men ställer även upp på cateringverksamhet och uthyrning av till exempel porslin, bord och stolar enligt kundens önskemål. Skafferiet har inga övre gränser för hur många personer de kan servera mat, de kan anordna grillfester med egen utrustning för upp till 1 000 personer. De gör också allt från små lunchbeställningar till stora evenemang så som bröllop och större julfester.

Skafferiet jobbar också mycket för att bevara miljön. De är det första företaget inom catering och restaurangverksamhet i Stockholm som blev miljöcertifierat enligt Svensk Miljöbas. Det är något Skafferiet är mycket stolta över.

Förutom cateringverksamheten har man en restaurang i sina lokaler, dessutom anordnar man matlagningskurser vilket är mycket populära. Dessutom gör man picknickkorgar till företag och event. Menyn för cateringen består av ett tiotal menyer, man har även olika bufféer att välja mellan och dessutom har man en hel del olika grillmenyer där helgrillat blivit lite av en specialitet och mycket populärt.

Företaget har många referensuppdrag att visa upp där de lagat mat åt allt från 40 personer till 800.

Verksamma i: Storstockholm

Telefon: 08-650 90 20

Adress: Ryssviksvägen 2, 13136 Nacka

Hemsida: Skafferiet – Catering, matlagningskurser och Festvåning i Stockholm, dagens lunch i Nacka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *