Serveringspersonal

Det är inte ovanligt att cateringföretag erbjuder mer än bara tillagning och leverans av mat till festen. Idag erbjuder företagen flera praktiska tjänster såsom serveringspersonal samt uthyrning av festlokal, porslin, bordslinne och mycket mer. Det underlättar jättemycket för kunden att kunna beställa alla önskvärda tjänster från ett och samma företag och många väljer därför att anlita ett cateringföretag som erbjuder extra tjänster.

Vad kan man förvänta sig av serveringspersonalen då? Oftast kan man komma överens om serveringspersonalens uppgifter tillsammans cateringfirman vid beställningen. Deras huvuduppgift är förstås att de ska servera mat och dryck till gästerna. Serveringspersonalen har dessutom i uppgift att se till att alla gäster är nöjda och glada och alltid har dryck och mat tillgängligt. Beroende på om det är frågan om en sittande middag eller buffé kan personalantalet variera. Även priset kan variera beroende på faktorer som vilket företag du hyr personalen av samt hur mycket ansvar personalen kommer att ha på festen. För serveringspersonalen betalar man ofta per timme och hur länge de ska arbeta bestäms oftast i förväg.

Förutom att man kan hyra serveringspersonal till festen brukar en del cateringfirmor dessutom erbjuda uthyrning av annan personal såsom kockar och bartenders. Om du är ute efter att hyra personal till din fest kan det vara smart att leta upp en cateringfirma som erbjuder de tjänster du är ute efter. Allt flyter oftast på mycket smidigare när det sköts via ett och samma företag och du vet vart du ska vända dig om något oväntat skulle hända.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *