Säbb & Blomqvist

Säbb & Blomqvist är ett litet familjeföretag som startades av Tommy Säbb och hans sambo Stina Blomqvist. Projektet började som en liten lunchrestaurang och har utvecklats till en snabbt växande cateringverksamhet. Teamet i köket har erfarenhet från ett flertal välrenommerade krogar såsom Fredsgatan 12 och Edsbacka Krog. Deras matlagningsfilosofi är enkel: matlagning av högsta kvalitet med de bästa råvarorna som går att få tag på. Maten tillagas i det egna cateringköket och nya rätter tillkommer ständigt. Menyer som finns att välja mellan inkluderar bland annat GI-lunch, klassisk husman och mingeltallrikar.

Det finns flera säsongmenyer att välja från såsom Västkustsmaker och Halloweensmaker. De har även sånghäften med snaps- och kräftvisor som är perfekta att plocka fram under middagen. Säbb & Blomqvist kan hjälpa till med att arrangera hela evenemanget, från stora företagsfester till mindre privatfester. De har ett stort kontaktnät bestående av både artister och ljud- samt ljustekniker vilka kan sätta stämningen för hela festen. Säbb & Blomqvist anordnar även matlagningskurser, vilka är en populär aktivitet för teambuilding. Andra aktiviteter är ost- eller dryckesprovning med en kunnig sommelier.

Säbb & Blomqvist har anordnat en lång rad temafester med tillhörande buffé och dekor. Tidigare fester som anordnats har haft teman som Sällskapsresan, Karibiskt Beachparty och Route 66. Minsta beställning som kan göras är tio personer per rätt. Under helger är minsta beställningen 30 personer per rätt. De kan även hyra ut allt som krävs för festen, såsom porslin, uppläggningsbestick, loungemöbler och värmeskåp.

Verksamma i: hela Stockholm.

Telefon: 08-441 63 62

Adress:
Regeringsgatan 107
103 73 Stockholm

Hemsida: Säbb & Blomqvist Catering: Catering i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *