Paul Degen Catering

Paul Degen grundade sin cateringverksamhet år 1992, efter att ha utbildat sig i både Sverige och Schweiz. Paul har en mycket lång erfarenhet och kan idag stolt erbjuda sina kunder en fantastisk service och utsökt mat tillagad av de allra bästa råvarorna. Han driver numera sin egen festvåning och cateringfirma. Festvåningarna som Paul Degen Catering har att erbjuda ligger på de vackra herrgårdarna Enebybergs gård och Berga gård, cirka 20 minuter från Stockholm city, och passar perfekt för konferenser eller fester. Du kan självklart också få cateringmaten levererad till annan önskad festlokal.

I Paul Degen Caterings menyutbud hittar du flera färdiga tilltalande menyer, men du kan också välja att sätta ihop din egen meny. Företaget erbjuder allt från tilltugg och förrätter till varmrätter, efterrätter och vickning. Alla menyer består av riktigt fin festmat av hög kvalitet. Förutom att ordna mat och festvåning hjälper Paul Degen gärna till att ordna med mycket annat för att få till en fantastisk fest. Han erbjuder bland annat att ordna serveringspersonal och underhållning, porslin, glas, dukar, bord och stolar samt limousin och busstransport. Allt du behöver för att styra upp en oförglömlig fest!

Paul Degen Catering har som mål att kunna arrangera en hel fest för dig. De erbjuder därför inte bara mat, utan allt du kan tänkas behöva till festen. Tillsammans med den erfarna och kunniga personalen kan du planera allt från mat till dekoration och underhållning. Sedan sköter Paul Degen Catering resten. Cateringfirman passar utmärkt för dig som vill bjuda på en fest av högsta klass som gästerna sent kommer att glömma.

Verksamma i: Stockholm

Telefon: 0703-27 67 37 eller 08-37 52 58

Adress:

Enebybergs gård

182 45 Enebyberg

Hemsida: Paul Degen Catering och festvåning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *