Oscar & Lasse Catering

Oscar & Lasse Catering har hållit på med cateringverksamhet i över tio år och företaget drivs av Lars Gabrielsson och Joakim Henriksson. Dessa två träffades på Morten Trotzig där de jobbade ihop under några år. Idag har Joakim ansvaret för den dagliga driften och Lars för menyerna. Sedan slutet av 2010 förfogar man även över ett mindre världshus där man varje dag serverar goda lunchmenyer.

Företaget strävar efter att ge bästa möjliga service för bästa resultat till sina kunder och kan hjälpa till med allt från rejäla smörgåsar till stora bufféer. Oscar & Lasse Catering hjälper till med allt, till exempel stolar, bord, bestick eller partytält. Allt sker efter god kontakt med kunden vilket företaget anser vara det viktigaste vid alla beställningar. Målet är att kunna erbjuda hjälp med att lösa alla eventuella problem som kunden har för att få en så optimal fest som möjligt. Det finns ingen gräns för vad företaget kan eller vill hjälpa till med, de har erfarenhet av allt från små, privata fester till stora evenemang som bröllop.

Företaget erbjuder ett stort antal menyer och även flera olika val av bufféer i alla prisklasser. För att boka buffé måste man vara minst 20 personer. För andra typer av cateringmenyer spelar det ingen roll hur många man är.

Verksamma i: Hela Stockholm

Telefon: 070 – 747 23 11

Adress: Kräftriket 9, 114 19 STOCKHOLM

Hemsida: Oscar & Lasse Catering – Mat fest buffén bröllop fest middag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *