Matoteket Catering

Matoteket är en relativt ny cateringfirma som startade i april år 2012. Firman består av två talangfulla och erfarna kockar vid namn Alexander Olausson och Emil Törnqvist. De hade arbetat sida vid sida i flera år innan de till sist bestämde sig för att starta en verksamhet tillsammans. Både Alexander och Emil är måna om att laga riktig mat direkt från grunden på råvaror av den allra bästa kvaliteten. De vill kunna erbjuda dig det absolut bästa och har många spännande planer och förhoppningar inför framtiden.

Matoteket är mycket flexibla och lyssnar alltid på sina kunder. För att underlätta ditt val av meny finns flera färdiga menyer att välja bland, men det är också möjligt att få sin beställning skräddarsydd efter egna önskemål. Förutom mat erbjuder Matoteket dessutom en massa andra tjänster såsom personal samt uthyrning av porslin. Företaget har till kundernas fördel även ett gott samarbete med både en konditor och en sommelier.

Bland de färdiga menyerna finner du allt från fräscha sallader till spännande rätter tillagade på råvaror som vildand. De olika bufféerna är inspirerade av världens alla hörn och du kan beställa allt ifrån asiatisk buffé till spansk- eller italienskinspirerad buffé. Självklart finner du också flera svenska traditionella bufféer så som skärgårdsbuffé, sommarbuffé, kräftskivsbuffé samt julbord. Vad du än är ute efter så är chansen stor att du hittar det i Matotekets breda meny. Skulle du inte hitta vad du söker hjälper kockarna gärna till att skräddarsy en meny för dig. Hos Matoteket kan du även beställa goda affärsluncher till mötet eller konferensen.

Verksamma i: hela Stockholm

Telefon:  0700-469970

Adress:
Tulegatan 29 B
17278 Sundbyberg

Hemsida: Matoteket Catering | Matoteket – catering, bemanning och rekrytering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *