Maison Pierre

Maison Pierre Catering grundades i Stockholm så tidigt som år 1917. Till en början var det en gåsleverfabrik som levererade gåslever till bland annat kungahuset och andra kräsna kunder. Så småningom började Maison Pierre få allt fler efterfrågningar på hela menyer och verksamheten blev snart till en cateringfirma. I början bestod de flesta kunderna av privatpersoner men idag levererar företaget främst mat till olika företag som är ute efter högklassig catering. Maison Pierre ordnar bland annat mottagningar, affärsluncher och olika slags arrangemang. År 2007 flyttades verksamheten till helt nyrenoverade lokaler där de förutom ett kök har ett fullt utrustat bageri och konditori. Dessutom har de en lunchsmatsal, festvåning och möteslokaler som går att boka.

Maison Pierre vill kunna erbjuda sina kunder det mesta och har därför ett mycket stort utbud av mat med allt från frukostbufféer och affärsluncher till smörgåstårtor och kalla tallrikar. Kökspersonalen har lång erfarenhet och ett stort intresse för matlagning. Råvarorna som används är av bästa kvalitet och maten lagas alltid från grunden.

Maison Pierre hjälper gärna till att arrangera hela festen från att komma på en rolig idé till leverans av allt från mat och dryck till porslin, möblemang, underhållning och mycket mer. För möten kan man boka en av Maison Pierres möteslokaler där man kan anordna halv- eller heldagskonferenser. Dessutom har de en festlokal till uthyrning i centrala Stockholm som rymmer upp till 300 personer. För födelsedagar och andra firanden kan man beställa kaffebröd, konditorivaror och goda tårtor från företagets egna konditori.

Verksamma i: Stockholm

Telefon: 08-442 54 30

Adress:

Torsgatan 16 (besöksadress)

Torsgatan 14 (postadress)

111 23 Stockholm

Hemsida: Maison Pierre | Catering | Festvåning | Pierres Matsal | Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *