Julbordscatering.se

Julbordscatering.se började leverera julbord runt om i Stockholm år 2004. Idag har företag utvecklats och levererar inte endast julbord längre, utan idag kan du även beställa nyårssupé, bufféer och á la carte från hemsidan. Företaget hjälper också gärna till att hitta den rätta festlokalen samt planera helhetsarrangemang med underhållning, porslin, bord och mycket mer.

På hemsidan hittar du flera olika buffémenyer i olika prisklasser. Bufféerna passar utmärkt för dig som anordnar en stor fest med många gäster eller för dig som har mycket annat att ordna med inför festen. Alla bufféer innehåller en variation av härliga smaker som uppskattas av de allra flesta. De är inspirerade av rätter från världens alla hörn vilket gör det enklare för dig att hitta något som passar just din fest. All mat som levereras från Julbordscatering.se är tillagad av färska råvaror av god kvalitet. I á la carte-menyn kan du välja mellan flera fantastiska för- och varmrätter samt vackra bakelser och desserter till efterrätt.

Eftersom Julbordscatering.se började med leverans av julbord har de genom åren lyckats utveckla ett imponerande utbud av julbordsbufféer. I menyn hittar du allt från traditionella svenska julbord till vegetariska julbord. Ett annat stort vinterfirande är nyåret och självklart har Julbordscatering.se tagit fram lyxiga supéer och bufféer för att du ska få ett så trevligt och lyckat slut som möjligt på det gångna året.

Julbordscatering.se erbjuder leverans direkt till din dörr eller till festlokaler runt om i hela Stockholm, men det går lika bra att hämta maten från deras avhämtningsplats på Odenplan om så önskas.

Verksamma i: hela Stockholm

Telefon: 08-758 99 67 eller 070-449 34 47

Adress:
Fiskhallsvägen 16-18
Årsta partihallar
120 44 Årsta

Hemsida: Catering Julbord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *