Grillproffsen

Grillproffsen skiljer sig en del från vanliga cateringfirmor då de enbart specialiserar sig på grillad mat. Företaget riktar sig främst till företag som vill ordna event som en företagslunch eller varför inte en after work utomhus i sommarens grönska. Självklart är det inte bara företag som kan boka Grillproffsen utan vem som helst som är ute efter ett avlappnat trevligt event med grillat kan höra av sig. Grillad mat är ofta något som gå hem hos de flesta och är därför ett perfekt recept på att föra samman människor för att umgås. Grillproffsen anordnar luncher, after works, picknicks och andra liknande arrangemang efter kundens önskemål.

Företaget erbjuder god mat lagad på råvaror av hög kvalitet och i menyn hittar man både kött och vegetariskt serverat med färska grönsaker och nybakat bröd. Under sommaren råder det totalt grillförbud på många ställen runt om i Stockholm men Grillproffsen har tillstånd från hälsovårdsmyndigheten och är därmed tillåtna att grilla på de flesta ställen.

Grillproffsen erbjuder sina tjänster i hela Stockholm och vid bokning levererar de ett komplett paket med tält, grill, bord, stolar, bestick, dukar, plasttallrikar och plastglas som räcker till 100 personer. Företaget reser alla tält, dukar alla bord, handlar och lagar all mat och serverar gästerna med en fantastisk grillbuffet med efterrätt inkluderat. De sköter även städningen efter festen. Allt man behöver göra är att ringa och boka ett datum, tala om vad man vill ha för mat och för hur många personer eventet gäller så ordnar grillproffsen resten.

Verksamma i: hela Stockholm

Telefon: 08-525 094 00 eller 0707-148507

Adress:
Gustav III’s Boulevard 145
169 74 Solna

Hemsida: Boka ett riktigt grillproffs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *