Gourmet Direkt

Gourmet Direkt är ett cateringföretag som levererar mat och hjälper till att ordna allt från mindre födelsedagsfester till stora konferenser. De har ett fullt utrustat restaurangkök och bageri samt en lokal som passar för alla tillfällen. Gourmet Direkt erbjuder catering av högsta klass och hjälper gärna kunden genom att komma med förslag på upplägg samtidigt som de lyssnar på kundens egna önskemål.

Gourmet Direkt har säsongsbaserade menyer som går att få glutenfria, laktosfria samt vegetariska. Maten tillagas av de bästa tänkbara råvarorna och rätterna har sitt ursprung i världens alla hörn. Företagets menyer och bufféer passar utmärkt både till stora som små fester. Förutom mat kan man beställa leverans av allt möjligt som kan tänkas behövas till festen, som porslin, glas, bestick, ljud, ljus och professionell serveringspersonal. Gourmet Direkt är måna om att lyssna på sina kunder och försöker alltid hitta en bra lösning. Är man i behov av en lokal kan man hyra företagets festvåning där man kan anordna alltifrån företagsevent till bröllop. Gourmet Direkt hjälper gärna till att ordna med band eller trubadur.

Gourmet Direkt har förutom ett restaurangkök även ett bageri. Där bakar de allt från små kakor och bullar till cheesecakes. Bageriets specialitet är deras fantastiska cheesecakes som bakas helt från grunden. De bakar även surdegsbröd som de säljer i den egna restaurangen, Melissas kök, och i flera butiker och kaféer runt om i Stockholm.

Förutom catering och festfixande så erbjuder Gourmet Direkt dessutom kreativa och roliga kurser där man får lära sig allt från matlagning och bakning till decoupage och papier-maché.

Verksamma i: Stockholm

Telefon: 076-9431299

Hemsida: Gourmet Direkt: Hem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *