Ett skafferi

Ett skafferi är en lunchrestaurang i Stockholm som erbjuder frukost-, lunch- och middagscatering i hela Stockholm. På hemsidan hittar du en lista över områden som företaget är verksam i. De ordnar med mat till allt från fester och events till dagliga företagsluncher. Företaget hjälper dessutom gärna till att arrangera helhetsevent, såsom studentmottagningar och bröllop, som inkluderar upplägg, personal och mycket mer. Vad du än är ute efter så hjälper Ett skafferi till att uppfylla dina önskemål.

I menyerna hittar du allt från småplock och snittar till smörgåsar, sallader och flera tilltalande buffémenyer. Buffémenyerna består av allt från lamm och fågel till skaldjur, fisk och vilt, vilket gör det enkelt att hitta något som passar till just din fest. Dessutom finns en trevlig tacobuffé som ofta uppskattas av de yngre samt en lång lista av smarriga desserter. Maten tillagas alltid på färska råvaror av högsta kvalitet och är en fröjd för både ögat och smaklökarna. Förutom att företaget ordnar med mat kan de dessutom hjälpa till att ordna med allt från porslin, bordslinne, bord och stolar till personal, underhållning och fyrverkerier. Ett skafferi hjälper dig gärna med hela festen.

Din beställning kan du antingen göra via telefon eller e-post och du får själv välja om du vill få maten levererad eller om du vill hämta den själv. Hos Ett skafferi erbjuds du alltid prisvärd catering med service av högsta klass, oavsett för vilket ändamål du beställer maten. Företaget strävar alltid efter att kunna uppfylla kundens önskemål och har idag många nöjda kunder.

Verksamma i: hela Stockholm

Telefon: 08-717 77 97

Adress:

Tegelbruksvägen 4

126 32 Stockholm

Hemsida: Ett Skafferi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *