Elwing & Co.

Elwing & Co. är ett familjeföretag som har erjbudit catering i Stockholm sedan 1991. Företaget drivs av Carl-Gustaf Elwing som har över 30 års erfarenhet av branschen. Hans fru Marie Elwing ansvarar över ekonomin och delar av företagets marknadsföring och utveckling. Företaget har idag totalt tolv heltidsanställda och vid behov finns ett ytterligare antal kockar och servitörer som jobbar som extrapersonal.
Elwing & Co. erbjuder catering till allt ifrån konferenser, filmvisningar, kickoffs och produktlanseringar till picnics, kundmöten, säljmöten och personalfester runt om i Stockholm. Företaget levererar god cateringmat, personal, tillbehör och dekorationer och hjälper gärna sina kunder med all planering samt genomförandet av evenemanget om så önskas.

Företaget strävar efter att kunna förenkla sina kunders tillvaro genom att leverera god mat och dryck av god kvalitet. De leverar kreativ och nyskapande mat som alltid lagas med kärlek och respekt för råvaror. Elwing & Co. är måna om en hållbar framtid för oss och våra barn och tillhandahåller därför ekologiska alternativ. Menyerna är säsongsbetonade och erbjuder lite av det mesta. Personalen är trevlig och kompetent och företaget representerar stabilitet och förtroende.

Elwing & Co. har samarbetsavtal med ett flertal konferensanläggningar och företag i Stockholm och de stod till exempel för all catering till Stockholms Stadshus under våren 2012. Idag samarbetar företaget med Livrustkammaren på Kungliga Slottet där de erbjuder olika arrangemang som middagar, mingel, konferenser, julbord och födelsedagar i en fantastisk historisk lokal som rymmer upp till 150 personer. Evenemanget går dessutom att kombineras med en visning av utställningen som hålls i Livrustkammaren.

Verksamma i: hela Stockholm

Telefon: 08-51 48 48 80

Adress:
Anderstorpsvägen 20, 1tr
171 54 Solna

Hemsida: Catering i Stockholm – Cateringfirma Elwing & Co

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *