Deli Stockholm

Deli Stockholm startade sin cateringverksamhet under hösten 2009. Deras mål var att kunna ha ett stort utbud av ekologisk och närproducerad mat till ett bra pris och det är precis vad företaget idag har att erbjuda. De använder sig till största del av ekologiska och närproducerade råvaror och kan vid förfrågan ordna med en helt ekologisk meny. Företaget har ett samarbete med Ecobride, ett närverk av företagare som arbetar för ökad ekologisk användning. En annan samarbetspartner är Ulriksdals Wärdshus i Solna där Deli Stockholm även har sitt kök.

Företaget har möjlighet att anordna allt ifrån mat till mindre privata fester till större arrangemang med hundratals gäster och erbjuder sina tjänster till både företag och privatpersoner. Som fullserviceföretag inom restaurangbranschen erbjuder Deli Stockholm att hjälpa sina kunder med alla nödvändigheter till festen eller eventet. Företaget är inte så stort men det är personligt och flexibelt när det gäller kundens önskemål. Om de inte själva erbjuder en viss tjänst eller produkt som kunden efterfrågar så hjälper de till att ordna detta genom en samarbetspartner inom liknande branscher.

Deli Stockholm har ett stort utbud av mat som passar både till vardag och fest. De erbjuder till exempel goda bufféer, festmenyer, bröllopsmenyer och luncher. Cateringmenyerna uppdateras regelbundet och anpassas efter vad de olika säsongerna har att erbjuda. Deli Stockholm är väldigt måna om att hålla hög kvalitet på både maten och servicen och har väldigt goda referenser från tidigare kunder. Tjänster som företaget erbjuder är bland annat kvalificerad personal, festlokaler och hyrgods.

Verksamma i: hela Stockholm

Telefon: 070-77 444 12

Adress:
Deli Stockholm
Att: Christer Bjuhr
Aspvägen 24H
191 41 Stockholm

Hemsida: Deli Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *