DC Catering

DC Catering är en cateringfirma i Stockholm som drivs av Lisa och Thomas Walldén. Firman levererar all typ av mat runt om i hela Storstockholm. Deras kunder består bland annat av olika företag som beställer frukost och luncher, men de kan också levererar mat till festligare tillfällen. DC Catering värderar gemenskap och är måna om att hålla sina priser på en sådan nivå som gör att alla företag kan njuta av en härlig måltid tillsammans med jämna mellanrum.

Förutom de vanliga lunch- och buffémenyerna så erbjuder DC Catering dessutom frukost och eftermiddagsfika till arbetsplatsen. Firman har ett mycket nära samarbete med Barberini Bakery och kan leverera alla typer av kakor, tårtor och bakelser. I frukostmenyn kan man antingen beställa frallor eller en färdigt uppdukad frukostbuffé som passar perfekt till morgonmötet eller till kundträffar. Bland de olika festbufféerna kan du välja bland flera spännande menyer som innehåller allt från kallskuret till orientaliska rätter. Kunderna har möjlighet att blanda sin buffé genom att välja lite av varje buffé eller så kan de komma med egna önskemål för en skräddarsydd buffé.

Utöver det vanliga så erbjuder DC Catering även leverans av sushi. Företaget har en egen sushikock som lagar all sushi på plats, vilket garanterar kunderna att de alltid får färsk nylagad sushi. Sushiråvarorna kommer från Stockholms allra bästa leverantörer och maten är alltid av högsta kvalitet. För beställning av sushi från DC Catering bör man alltid göra sin beställning dagen innan man vill ha maten levererad eftersom just sushin är så populär!

Verksamma i: Storstockholm

Telefon: 08-660 72 72, 070-412 51 92 eller 070-7979076

Adress:
Karlavägen 100
115 26 Stockholm

Hemsida: Välkommen till DC Catering! Catering, smörgåsar & sushi! | DC Catering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *