Cold Cut Catering

Cold Cut Catering har funnits i Stockholm sedan år 1990 och är specialister på kallskuret. Företagets mål är att alltid kunna förverkliga kundens önskemål och idéer och de erbjuder därför 100% god service alla dagar av året. Cold Cut Catering levererar mat till bland annat fester, företagsluncher, dop och födelsedagsfiranden. Maten lagas alltid av de bästa och fräschaste råvarorna som säsongen har att erbjuda. Kvalitet och omsorg är något som Cold Cut Catering är ytterst måna om.

På menyerna hittar man svenska rätter såväl som franska, italienska och amerikanska rätter. Företaget erbjuder fyra olika buffémenyer som innehåller allt från rostbiff till gravad lax. Bufféerna passar perfekt för till exempel en studentmottagning eller ett födelsedagsfirande. Förutom att maten smakar bra och är av god kvalitet så levereras den dessutom vackert upplagd, antingen på större fat eller på tallrikar. Cold Cut Catering är alltid måna om att buffén levereras efter just kundens önskemål.

Förutom bufféer så levererar Cold Cut Catering även smörgåstårtor, kallskuret, plockmat och smörgåsar. Smörgåstårtorna är väldigt populära och passar utmärkt för olika typer av firanden. I menyn finns tre olika smörgåstårtor och kunden kan själv välja mellan olika fyllningar så som tonfiskröra och ostcreme med purjolök. Företaget levererar smörgåstårtor runtom i Stockholm varje dag, året runt. De kallskurna rätterna innehåller bland annat potatissallad och italiensk prosciuttoskinka. Till plockmaten hör kanapéer och snittar som passar utmärkt som tilltugg vid till exempel invigningar och mottagningar. Till julen kan man passa på att beställa företagets jultallrik som innehåller svensk traditionell julmat så som julskinka, inlagd sill och vörtbröd.

Verksamma i: Stockholm

Telefon: 08-749 20 21

Adress:

Sjösatorg 1

124 55 Bandhagen

Hemsida: Cold Cut Catering Stockholm: Catering Stockholm, smörgåstårta & buffé

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *