Cicada Catering

Cicada catering startades av Olle Lindberg i Stockholm 1997 och 2001 flyttade man till nya lokaler i Järla Sjö. Det gjorde att man fick tillgång till större lokaler och dessutom till en festvåning. Man anställde därför även Therese Jensen som projektansvarig och därefter var man fullt utrustad för att köra igång en cateringverksamhet. Innan Olle till sist hamnade i Stockholm var han utomlands och jobbade som köksmästare. Bland annat har han jobbat åt svenska Fritidsresor och dessutom avverkat en period i Australien.

Cicada Catering drivs som ett familjeföretag där även de anställda är med och påverkar stor del av vad som händer i företaget.

Företaget är baserat i Nacka men cateringverksamheten bedrivs i hela Stockholmsområdet.

Menyerna är många och kostar från 99 kronor. Man försöker så långt det går göra kunden till lags och det innebär också en ganska stor meny med många olika rätter. Bara i bufféväg finns möjlighet att få maträtter från hela världen beroende på vilken buffé man beställer och man har även frukostbufféer, sommarmenyer, lunch, trerätters, mingelmat och mycket mer på menyn allt för att verkligen kunna ge kunden det den vill ha.

Till festen hyra man även ut porslin för en extra kostnad, till och med diskning ingår. Den som vill ha fest har också möjlighet att hyra festlokal via Cicada Catering och man hjälper mer än gärna till med arrangemanget. Man har dock en gräns på minimum tio personer vid all beställning. För att kunna beställa vissa av menyerna måste man vara minst 20 personer på festen.

Verksamma i: Hela Stockholm

Telefon: 08-92 16 48

Adress: Värmdövägen 120, 131 60 Nacka

Hemsida: Catering i Stockholm & Nacka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *