Catering Stockholm city

Catering Stockholm city är en cateringfirma som passar perfekt när du ska styra upp en fest. Firman ligger centralt belägen i Stockholm city och hjälper gärna till att ordna helhetsarrangemang som inkluderar uppläggning, servering, lokal, dekor och mycket mer. Catering Stockholm city har under sin verksamma tid ordnat allt från företagsfester och studentmottagningar till bröllop och födelsedagsfiranden.

Till maten som tillagas på Catering Stockholm city används noggrant utvalda råvaror och köttet marineras alltid av de erfarna kockarna. På hemsidan hittar du inspiration och menyförslag som hjälper dig att fundera ut vilken typ av mat du är ute efter. Tillsammans med den kunniga personalen kan du utforma en meny som passar utmärkt för din fest.

Catering Stockholm city har flera spännande bufféer som du kan välja mellan. I menyn hittar du bland annat en grillbuffé som innehåller mat som grillas på riktig kolgrill för att uppnå den absolut bästa doften och smaken. Du kan även beställa vegetarisk buffé eller meze, som innehåller fantastiska orientaliska smaker från Mellanöstern. På sommaren har du möjligheten att beställa en sommarbuffé som innehåller sommarens specialiteter. Dessutom finns en meny som är speciellt utformad för studentskivan. I den hittar du allt från smörgåstårtor till spett, pajer och snittar.

För att boka catering från Catering Stockholm city kan man antingen ringa eller maila. Genom att ringa direkt till cateringfirmans koordinator kan du boka akut cateringservice. Att de har möjlighet att ordna catering på kort varsel är ett stort plus och perfekt för dig om något i din planering skulle strula till sig innan festen.

Verksamma i: Stockholm

Telefon:  070-715 76 52

Adress:

Döbelnsgatan 45

113 52 Stockholm

Hemsida: Catering Stockholm city – Bäst Godast Prisvärt | Hjälper dig med maten till festen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *