Catering Pielen

Pielen är ett företag specialiserat på catering och det har sin hemvist i Nacka. Den traditionella cateringen består av ett flertal menyer till olika sorters fester, ambassader, bröllop och företag. Företaget anordnar också med till exempel begravningskaffe och julbord.

Bolaget drivs av bröderna Christan och Fritz Pielen. Fritz är köksmästare med erfarenhet från bland annat Sheraton och Christian är cateringchef och sommelier med flerårig erfarenhet från bland annat fina hotell. En viktig sak i verksamheten är just vinprovningarna. Man erbjuder utöver cateringverksamheten även vinprovningar för sina kunder. Det finns ett flertal olika val vad gäller vinprovningar och dessa brukar vara mycket uppskattade.

I första hand är kontakten med kunden det viktigaste och ingenting ska vara omöjligt. Behöver kunden en lokal, då ordnar företaget med en sådan. Företaget har ett stort kontaktnät och kan se till att kunden får exakt det denna behöver. Man har även flera referenser från stora företag som använt bolaget och det och det faktum att företaget varit i branschen länge borgar för god kvalitet.

Man tillhandahåller personal för en avgift och kör även ut maten alla dagar i veckan mot en extra avgift. Vid bokning av personal gäller minst fyra timmars jobb och företaget har inte heller några problem med att ordna med alternativ mat till exempelvis allergiker.

Verksamma i: Storstockholm

Telefon: 070-558 80 44

Adress: Tranbärsvägen 12

133 34 Saltsjöbaden

Hemsida: Pielen Catering & Event

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *