Catering Direkt

Catering Direkt har varit verksamma i Stockholm sedan år 2003. Deras kök ligger i Årsta Partihallar men de erbjuder sina tjänster runt om i hela Stockholm. Tack vare deras bra läge i Årsta Partihallar har de nära till att köpa riktigt färsk fisk och grönsaker. De har under sina många år i branschen bland annat levererat catering och anordnat helhetsarrangemang till alltifrån mindre födelsedagsfester till stora kändisbröllop.

Som bäst trivs Catering Direkt med att anordna fester för upp till 500 personer. Företaget levererar också mat till skolor. Förutom att leverera mat ordnar de även både privata fester och företagsfester. De ordnar då allt som behövs till evenemanget såsom tält, personal och underhållning. Catering Direkt har bland annat arrangerat Morgan Allings bröllop samt fester åt Telia och SF.

Catering Direkt har ett brett sortiment av menyer med allt från frukost, bufféer och mingelmat till smörgåstårtor och trerättersmenyer. Maten lagas av duktiga kockar och råvarorna som används är färska och äkta eftersom Catering Direkt är väldigt måna om att maten de lagar är fräsch och nyttig. Halvfabrikat är totalt bannlyst i deras kök.

Catering Direkt har mycket mer att erbjuda än det som finns på deras hemsida så skulle man inte hitta det man är ute efter i menyn så kan man kontakta företaget för att få veta vad mer de har att erbjuda. Man kan enkelt göra en beställning på Catering Direkts hemsida. Beställningarna kan göra fram till 14.00 om man vill ha leveransen nästa dag. Företaget kan leverera maten så tidigt som 07.00 varje dag.

Verksamma i: hela Stockholm

Telefon: 08 – 400 250 80 eller 073 – 521 72 23

Adress:

Fiskhallsvägen 16-18
Årsta partihallar
120 44 Årsta

Hemsida: Catering Stockholm – CateringDirekt.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *