Carotte Catering

Carotte Catering har en passion för matlagning och de låter detta genomsyra hela verksamheten. De försöker i så stor utsträckning som möjligt använda sig av säsongsbetonade, lokalproducerade råvaror för att ge den bästa matupplevelsen. De har lång erfarenhet av att förbereda både små och stora evenemang för privatpersoner och företag. Alla som arbetar i köket har gedigen erfarenhet och lagar mat med kreativitet.

Förutom cateringverksamhet driver Carotte även två butiker i centrala Stockholm som har en stor deliavdelning samt. De serverar även frukost och lunch. När Carotte inte ordnar populära matlagningskurser, används butikerna även som festlokaler för upp till 70 personer. Carotte Caterings menyer sträcker sig från sensommarbufféer som inkluderar enkla råvaror med flera vegetariska alternativ till ekologiska middagar. Till fester kan de skapa helhetslösningar som inkluderar allt från grundidéer till vackra blomsterarrangemang som sätter rätt ton för festen.

Carotte fokuserar framförallt på miljöhänsyn. De siktar inte bara på att servera ekologisk mat, även deras övriga tjänster värnar om miljön. Därför levereras maten med bilar som använder sig av förnyelsebara bränslen och maten läggs upp på porslin som förvaras i återanvändningsbara lådor. Deras fisk och skaldjur inhandlas från källor som rekommenderats av Världsnaturfonden (WWF). De hjälper till att hitta en bra festlokal genom ett samarbete med flera lokala gallerier, industrilokaler och gårdar. De har även stor erfarenhet av att hitta tältlösningar som fungerar för ditt arrangemang. Den minsta beställningen som tas emot är för 10 personer.

Verksamma i: hela Stockholm.

Telefon: 08-655 11 22
Adress:
Tegeluddsvägen 92
115 28 Stockholm

Hemsida: Carotte Catering – Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *