Café Corniche

Café Corniche är en restaurang som ligger mitt i Stockholm med ett naturskönt läge vid Mälarens norra strand. Företaget är helt inriktat på libanesisk kokkonst och förutom att man har restaurang där man kan prova olika rätter och menyer inom detta kök, som sägs vara ett av världens bästa, anordnar man även fester och har dessutom kurser inom det libanesiska köket.

En stor del av verksamheten är cateringen och företaget uppmanar alla som vill prova att överraska med libanesisk mat till nästa fest. Man strävar framförallt att ge kunden en unik upplevelse med annorlunda smakupplevelser. Vill man kan företaget även ställa upp med kringarrangemang så som att sätta upp dekor, lyktor och tyg för att få den ultimata upplevelsen för alla sinnen.

Företaget strävar efter att vara en av Stockholms mest annorlunda cateringfirmor. Därför anordnar man även julbordscatering med vilket man garanterar ett av Stockholms mest unika julbord med smakupplevelser från Libanon och underhållning, som exempel magdans.

Det finns många olika menyer i olika prisklasser och det finns därmed något som passar alla. Företagets mål är att alla kunder ska kunna hitta den typ av maträtt som passar just dem till just det tillfället vare sig det handlar om en vanlig fest, ett bröllop, företagsevent eller något helt annat. Priserna på hemsidan är beräknade per person och vid minst 50 personer. Det går bra att både få maten utkörd eller att hämta den på plats.

Verksamma i: Hela Stockholm

Telefon: 08-650 66 29

Adress: Norr Mälarstrand 76

Hemsida: Cafe Corniche: Libanesisk restaurang och kickoff i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *