Annorlunda Catering

Annorlunda Catering har funnits i Stockholm i omkring 30 år och har idag ett mycket imponerande kontaktnät. Företaget började som en vegetarisk restaurang i centrala Stockholm år 1969 och var utan tvekan unik och annorlunda i sitt slag precis som namnet beskriver. Restaurangen serverade främst råkost och vegetarisk mat och företaget kom dessutom ut med en storsäljande kokbok som än idag används flitigt i många kök.

En dag fick restaurangen en förfrågan på en beställning på mat till en privatfest och det var där som cateringservicen tog vid. Idag anordnar företaget fester och levererar mat till alla typer av arrangemang runt om i hela Stockholm. Företaget är inte specialiserat på en viss typ av fest eller arrangemang utan anser sig  ha kapaciteten och kunskapen att ta sig an det mesta, allt ifrån mindre kalas till stora galor.

Företaget har under åren förfinat sitt koncept och jobbar hela tiden med att bli bättre. De har lång erfarenhet och har hunnit med att anordna allt ifrån födelsedagsfester, firmafester, invigningar, dop, grillfester, tältpartyn och galamiddag till julfester, flotta bjudningar och trädgårdskalas under sina 30 år i branschen. Annorlunda Catering är mycket stolta över sina kockar och kallskänkor som tillagar all mat med fantastisk känsla och noggrannhet. Företaget erbjuder fortfarande vegetarisk mat men har även flera andra menyer med allt ifrån kött och fisk till tapas och finger food.

Annorlunda Catering erbjuder sina kunder precis så mycket hjälp som de behöver, oavsett om de endast vill beställa mat eller få hjälp med hela arrangemanget.

Verksamma i: hela Stockholm

Telefon: 08-661 37 64

Adress:
Kommendörsgatan 26
114 48 Stockholm

Hemsida: Annorlunda Catering: Catering i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *