Albertina Catering

Albertina Catering har varit verksamma i Stockholm sedan år 1993. De har ett modernt kök vid Corneliusparken på Södermalm, där de idag dessutom har en fantastisk festvåning där man kan anordna både företagsevent samt privata fester. Ägarna av Albertina Catering har ägt och drivit ett flertal restaurangen på sidan av cateringverksamheten. Idag har Albertina Catering ett systerföretag vid namn restaurang La Dame Noire.

Maten som lagas av Albertina Catering lagas med stor omsorg och råvarorna är alltid utav bästa kvalitet. Kunderna kan antingen välja bland företagets breda menyutbud som går att hitta på hemsidan eller sätta ihop en egen buffé eller meny alldeles själv eller med hjälp av den kunniga personalen. Bland de färdiga menyerna hittar man drinktilltugg, förrätter, varmrätter, bufféer och högtidsmenyer.

Förutom att leverera maten erbjuder Albertina Catering även att ordna hela festen om så önskas, vare sig det är i företagets egna festvåning eller på annan plats. Förutom mat kan man till exempel beställa uppdukning (personal), porslin (linne, glas, tallrikar med mera), kock på plats, städning av lokal samt transport. Varm mat levererar Albertina Catering i värmeskåp för att undvika att maten ska hinna bli kall innan den serveras.

Via Albertina Catering kan man också boka en festvåning som är perfekt för till exempel en bröllopsfest eller företagsfest. I festvåningen finns utrymme för dansgolv och bar och från den stora terrassen har man en vacker utsikt över Djurgården, Skeppsholmen och Strömkajen. Albertina Catering har dessutom en DJ samt en högklassig DJ-anläggning som går att hyra till eventet.

Verksamma i: hela Stockholm

Telefon: 0708-720707

Adress:Albertina catering
Box 11115
100 61 Stockholm

Hemsida: Albertina Catering: Catering Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *