A Tasty World Catering

Grundaren av A Tasty World Catering heter Mathias Fagerholm och är en utbildad kock med över 20 års lång erfarenhet från både svenska och internationella affärsrestauranger. Företaget grundades år 2008 och har snabbt utvecklats till en av Stockholms kändaste leverantörer av kvalitetsmat till både företag och privatfester. Under de senaste åren har man fördubblat sina resurser samt stärkt verksamheten och flera nya satsningar är på gång för att företaget ska kunna skapa prisvärd mat av den bästa kvaliteten inom allt ifrån streetfood till förfinad festmat.

A Tasty World Catering har ett stort utbud av olika bufféer med inslag från välrdens alla hörn. Dessutom erbjuder de bland annat trerättersmenyer, husmanskost, mackor och wraps samt plockmat. På hemsidan hittar man ett stort utbud av olika bufféer och menyer för att få en bild av vad företaget har att erbjuda. När man sedan tar kontakt med A Tasty World så hjälper de gärna sina kunder att skräddarsy bufféer och menyer för att kunderna ska få just det som de är ute efter. Företaget levererar maten till festplatsen om så önskas.

A Tasty World Catering levererar över 6000 portioner mat till olika företag, organisationer och myndigheter som anlitar företaget vid till bland annat möten, kurser, fester och olika event. Företaget har även privatkunder som anlitar dom vid till exempel födelsedagar, examina, jubileer, bröllop och föreningsevenemang. Förutom företag och privatpersoner så har A Tasty World dessutom blivit väldigt populärt inom kultursektorn och får hela tiden fler och fler kunder inom denna sektor.

Verksamma i: hela Stockholm

Telefon: 08-640 10 95

Adress:
Kristinebergsvägen 22
112 44 Stockholm

Hemsida: A Tasty World Catering – härligt god mat till fest och företag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *