A Catering

A Catering levererar catering för alltifrån studenten till grillfesten. Deras motto är inte bara att maten och menyalternativen ska vara spännande, de vill även att uppläggningen och matens utseende ska vara perfekt. De förser både privatpersoner och företag med ett brett utbud av olika evenemangstyper. Nyligen var de till exempel ansvariga för maten vid Ryska filmfestivalens 10-årsjubileum på Grand Hotell i Stockholm. De erbjuder både klassiskt nordiska smaker och rätter som hämtar inspiration från Mexiko och Grekland. En av de mest populära alternativen är den svenska Von Kosing-menyn som passar perfekt till bröllopet. Den minsta beställningen man kan göra är till 10 personer.

A Catering hjälper gärna till med mer än bara maten. Vid större event tilldelas du en koordinator som sköter all kommunikation mellan dig och A Catering. De kan ge råd och tips om hur festen kan bli ännu bättre och hjälpa till med alltifrån möbler till underhållning. Vid privatfester kan de ge tips om hur man bäst kan använda ett mer begränsat utrymme och vid företagsfester finns möjlighet att genom dem hyra porslin, kockar och servitriser som gör festen smidigare. Vid mer avancerade event som bröllop planerar de ofta allt från grunden och skapar utifrån budget och förutsättningar den perfekta menyn som passar brudparet.

Under sommarmånaderna arrangerar A Catering hela grillfester i solen, där de serverar mat som förberetts med egengjorda marinader. De tar även hand om allt som behövs för en bra utomhusfest, från grillen till tältet

Verksamma i: hela Stockholm.

Telefon: 08-400 246 75
Adress:
Fiskhallsvägen 16-18
Årsta partihallar
120 44 ÅRSTA

Hemsida: A Catering Stockholm – bufféer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *